Nieuws

Oldtimers en sportwagens

Oldtimers en sportwagens zijn doorgaans unieke wagens en die verdienen meestal net dat tikkeltje meer. Maar het is niet alleen fijn om je bolide te zien glanzen, je wilt je investering ook ten allen tijde beschermen tegen onder andere vuil, krassen, strooizout en UV-licht.

Lees meer »
Nieuws

Een slecht onderhouden lease

Leasingwagens worden vaak een pak minder goed onderhouden dan een privéwagen door de ‘eigenaar’. Je leest het goed: ‘eigenaar’; je moet je wagen later terug indienen en vaak komen pas dan de kleine lettertjes ter sprake.

Lees meer »
Nieuws

Mobilhomes

Niet alleen je wagen is bij ons welkom voor een flinke opfrisbeurt, ook andere voertuigen zoals je campervan of zelfs je zeilboot of jacht nemen nemen we met plezier onder handen!

Lees meer »
Nieuws

Voor het verwijderen van vuil, geur en bacteriën

CarCoating staat niet alleen voor een nieuw jasje voor de buitenkant van je wagen, ook de binnenkant kan af en toe een flinke opknapbeurt gebruiken, daar vuil, geurtjes en bacteriën makkelijk vrij spel krijgen. Heel wat mensen brengen dagelijks behoorlijk wat tijd door in hun auto – reden te meer dus om het interieur ervan goed te verzorgen.

Lees meer »
Nieuws

Meest voorkomende schade

Van regen of zelfs hagel en misschien wat sneeuw tot stevige zonnestralen op een nat opppervlak… Zonder dat we het goed beseffen, wordt een autolak – zeker in ons wisselend klimaat – stevig op de proef gesteld.

Lees meer »
Nieuws

Beschermen vs. nieuwe look

Hoewel een coating in eerste instantie fungeert als beschermlaag voor de lak van je wagen, zijn er doorheen de tijd heel wat varianten op de markt gekomen met elk hun functie of effect! Sommige coatings zijn haast onzichtbaar, andere zijn dan weer heel geschikt om je bolide te doen ‘shinen’ – ideaal voor de echte autofanaten.

Lees meer »