Voor het verwijderen van vuil, geur en bacteriën

CarCoating staat niet alleen voor een nieuw jasje voor de buitenkant van je wagen, ook de binnenkant kan af en toe een flinke opknapbeurt gebruiken, daar vuil, geurtjes en bacteriën makkelijk vrij spel krijgen. Heel wat mensen brengen dagelijks behoorlijk wat tijd door in hun auto – reden te meer dus om het interieur ervan goed te verzorgen.

Oorzaken

Een omgestoten koffietas, vuil schoeisel na een stevige boswandeling, bezwete kleren op een stoffen zetel, de kids die van je interieur graag een kleurboek maken, etensresten, hondenhaar, restanten van wegenvignetten,… en zo kunnen we nog wel even doorgaan! Voor sommigen is een auto niet alleen een vervoersmiddel, maar soms ook een kleine leefruimte; op zich niet vreemd is als je dagdagelijks enkele uren in de wagen doorbrengt. Zowel voor je comfort als voor je gezondheid is het echter wel belangrijk je wagen op tijd en stond ook binnenin eens flink te reinigen. Heel wat van de zaken we zonet opnoemden, krijg je zelf moeilijk schoon. Bij CarCoating beschikken we over tal van tools om je interieur er zo goed als nieuw te laten uitzien en demonteren zelfs stukken om tot in de puntjes te kunnen reinigen.

Ozonbehandeling

Zichtbaar vuil is één ding, maar ook bacteriën, ongedierte en geuren – zoals die van sigarettenrook of huisdieren – kunnen voor ongemak zorgen. Daar waar geurboompjes en consoorten enkel een camouflerende functie hebben, pak je met een ozonbehandeling het probleem bij de oozaak aan. Ozon heeft een desinfecterende functie en is dus uitermate geschikt om alle ongewenste beestjes of schimmels te doden.

Een afspraak voor een spik en span interieur

Heb je last van een vieze of muffe geur in je wagen? Neem dan snel contact op voor een offerte of een afspraak in onze studio.