Een beschermlaag en diepere glans

Dankzij onze hoogwaardige coatings voorzie je je wagen niet alleen van een beschermlaag tegen vuil, maar kan je hem ook makkelijker en sneller wassen, wordt hij minder gevoelig voor boomhars en insectenresten en krijg je minder snel krasjes! Een belangrijke nuance is dat een coating je lak beschermt, wat niet wilt zeggen dat deze nieuwe buitenste laag onoverwinnelijk is. Je wagen goed verzorgen en op tijd laten onderhouden blijft essentieel voor het best mogelijke resultaat.  We staan je dan ook graag bij met raad en daad

Types coating

1

Wax

Een waxlaag beschermt je wagen en geeft een verbeterde glans aan een voordelig prijskaartje, maar is minder duurzaam dan een coating.

2

Eenlaagscoating

Een eenlaagscoating is eenvoudiger aan te brengen en dus ook budgetvriendelijk. Ze versterkt de kleur en glans van je koetswerk, is bestand tegen sterke chemicaliën en maakt je wagen makkelijk wasbaar!

3

Meerlaagscoating

Door meerdere lagen coating aan te brengen, wordt je wagen nóg beter beschermd en is de kans dus klein dat krassen tot aan je laklaag geraken.

4

Op maat

We brengen coatings niet alleen in verschillende lagen aan, maar hebben ook oplossingen voor verschillende looks, van mat tot diep glazend.

Coaten om te

Beschermen

Een coating kan een louter functionele keuze zijn. Zo vormt het onder andere een beschermlaag tegen vuil en UV-licht en maakt het je wagen makkelijker wasbaar.

Coaten voor een

Diepere glans

Terwijl een coating een beschermlaag over je wagen legt, kan het ook de ‘look’ van je wagen beïnvloeden. Ga je voor mat of liever een diepe glans?

Ook voor mobilhomes en boten

Ook je campervan en boot zijn welkom bij ons! Net zoals je wagen kunnen ze gebruiksschade vertonen of verkleuren na langdurige blootstelling aan de zon!

Altijd voorbehandelen?

Voordat we een coating aanbrengen op je lakwerk is een professionele voorbehandeling onontbeerlijk. Je wagen wordt flink gewassen en gedroogd, gepolijst en opgeblonken, zodat de lak in de best mogelijke staat gecoat kan worden. Als je dat niet zou doen, kan een coating de bestaande schade juist nog harder gaan accentueren en dat wil je ten allen tijde vermijden.


En wat met een gloednieuwe wagen? Ook die kan jammer genoeg al wat krasschade vertonen door het transport of lichte lijmresten bevatten, afkomstig van de transportsticker. Bij CarCoating zorgen we altijd voor de juiste voorbehandeling, aangepast aan de staat van het lakwerk van de wagen, voor het best mogelijke resultaat.

“Door steeds klantgericht te werken, zorgen we voor een oplossing die steeds aan de verwachtingen en het bijhorende budget voldoet.”

Oldtimer
Een oldtimer heeft logischerwijs al meer te verduren gekregen dan een ‘nearly new car’. Het mag vaak ook net iets meer zijn dan bij de doorsnee personenwagen en dat vraagt om een specifieke aanpak!
Mobilhomes
Ook campervans, trucks en andere speciale voertuigen zijn bij ons meer dan welkom. Zelfs de meest grijs gewassen mobilhome geven wij opnieuw een glanzende look. En met de juiste coating is onderhoud makkelijker dan ooit tevoren!
Previous slide
Next slide

Kom langs met je wagen

Het is juist omdat persoonlijke wensen verschillen en een bepaald type wagen vaak om een specifiek product vraagt, dat we je graag ontmoeten in onze studio. We zoeken graag mee naar de coating die het beste bij je past!

GYEON

Voor al onze coatings werken we met Gyeon, een kwaliteitsmerk dat volop inzet op de levensduur van haar producten. Sterk, beschikbaar in verschillende looks en bovendien heel duurzaam!

Overige diensten

Naast het opblinken en coaten van je wagen, kan je bij ons ook terecht voor andere car detailing services.

Reinigen

Reconditioneren

Vuil en bacteriën vinden makkelijk hun weg in je interieur en zorgen vaak zelfs voor een slechte geur. Ontdek hoe wij ze verwijderen!

Lakcorrectie

Reconditioneren

Door (was)krassen en UV-schade verliest een wagen z’n glans. Al aan een professionele lakcorrectie gedacht?

Velgen

Reconditioneren

Eén of meerdere velgen met borduurschade of aangetaste lak? We brengen ze, ongedacht type of model, terug in nieuwstaat.

"Zeer fijn onthaal, perfecte gedetailleerde uitleg ontvangen en ontzettend tevreden van het geleverde werk. Top service !! Een aanrader voor iedereen die een extra bescherming wil plaatsen op zijn voertuig.”

- Philippe V.H.
5/5