Je beschadigde velgen in absolute nieuwstaat

Een klein moment van onoplettendheid tijdens het parkeren is voldoende voor flink wat borduurschade aan één of meerdere velgen. En ook door weersomstandigheden, steenslag tijdens het rijden of onder druk van ruwe (vuile) borstels in een wasstraat kunnen velgen oxideren met loskomende lak of witte aanslag tot gevolg. Bij CarCoating kunnen we dit soort schade netjes herstellen, zodat je bestaande velgen er net als nieuw uitzien! Hoe we te werk gaan, lees je hieronder.

Ons proces

1

Check-up

We starten met een grondige check-up, want niet elke velg is zomaar herstelbaar. Een scheur of andere zware beschadiging zou jouw veiligheid namelijk in het gedrang kunnen brengen. Safety first, always!

2

Reinigen en ontvetten

Na een grondige controle van de betreffende velg(en) slaan we aan het reinigen. Vuil, vet en andere onzuiverheden moeten professioneel worden verwijderd voor een garantie op het best mogelijke eindresultaat.

3

Diamond cut

Op onze CNC draaibank slijpen we de buitenste laag van de velg zorgvuldig bij, met als resultaat een mooie vorm zonder compromis op vlak van sterkte, balans en veiligheid.

4

Poederlak

Waar nodig doen we een lokale lakcorrectie om daarna de velg in z’n geheel te poederlakken. Door een proces van verhitting smelt de poederlak als het ware en creëert deze een prachtig egale, sterke en vooral duurzame vernislaag.

5

Velgencoating

Wie graag nog een stapje verder gaat, kan voor een velgencoating kiezen. Deze extra beschermlaag werkt vuilafstotend en bevordert het onderhoudsgemak.

Contacteer onze experten

Of je nu je wagen wilt verkopen, ‘m in z’n best mogelijke staat wilt afleveren op het einde van z’n contract of gewoon graag rondrijdt in een bolide zonder gebruiksschade… Netjes afgewerkte velgen maken of kraken vaak de look van je wagen. Zijn je velgen aan een opfrisbeurt toe? Neem dan contact met onze specialisten – zij brengen ze met veel plezier terug in nieuwstaat!

Velgen Voor Velgen Na

“Waarom nieuw kopen als herstellen ook kan? Onze detailers werken met respect voor het originele karakter van een wagen volgens de (budgettaire) wensen van z’n baasje.”

Overige diensten

Naast het herstellen van velgen stellen we eigenlijk alles in het werk om bestaande voertuigen opnieuw in hun best mogelijke staat te brengen en hen in de toekomst zo goed mogelijk te beschermen.

Reinigen

Reconditioneren

Vuil en bacteriën vinden makkelijk hun weg in je interieur en zorgen vaak zelfs voor een slechte geur. Ontdek hoe wij ze verwijderen!

Lakcorrectie

Reconditioneren

Door (was)krassen en UV-schade verliest een wagen z’n glans. Al aan een professionele lakcorrectie gedacht?

Coatings

Afwerken en beschermen

Van een functionele beschermlaag tot een diepere glans. Ontdek de voordelen van onze verschillende hoogwaardige coatings.

"Zeer fijn onthaal, perfecte gedetailleerde uitleg ontvangen en ontzettend tevreden van het geleverde werk. Top service !! Een aanrader voor iedereen die een extra bescherming wil plaatsen op zijn voertuig.”

- Philippe V.H.
5/5