Voor een uiterst schoon interieur

Eten en drinken in je wagen, na het sporten bezweet naar huis rijden, de kids ophalen na een dagje ravotten… je wagen krijgt best wat te verduren. Bij CarCoating hebben we alle tools in huis voor een spik en span interieur!

Dieptereiniging

Omdat niet alleen oppervlakkig vuil voor ongemak zorgt, demonteren we vaak ook de zetels of andere onderdelen van het interieur, zodat we alles tot in de kleinste puntjes kunnen aanpakken. Vlekken, geur en bacteriën maken dankzij een stoom-extractiereiniging geen kans op overleven. Enkele toepassingen op een rijtje:

Ozonbehandeling

Een ozonbehandeling gaat nog net een stapje verder. Het verwijdert bacteriën, schimmels en hardnekkige geuren – zoals die van huisdieren of sigarettenrook – en ook insecten zoals mijten en wantsen maken geen schijn van kans. Een behandeling met ozon is de meest effectieve en ecologische manier om je wagen binnenin op te frissen.

Wanneer is een dieptereiniging nuttig?

Hoewel we onze woning op regelmatige basis (laten) kuisen, lijkt het interieur van een wagen niet primordiaal. We brengen er nochtans heel wat tijd in door en daarom vertellen we je graag wanneer en waarom een flinke opfrisbeurt nuttig is.

Vrijblijvende afspraak

We nodigen je graag uit om eens langs te komen met je wagen. Zo kunnen wij een behandeling voorstellen die rekening houdt met de ernsts van de schade en het resultaat dat jij wenst te bekomen.
Dieptereiniging VOOR Dieptereiniging NA

“Bij aanvang van mijn nieuwe functie, heb ik een slecht onderhouden bedrijfsvoertuig van een collega overgenomen. Dankzij CarCoating lijkt het net of ik met een gloednieuwe wagen rijd. ”

Overige diensten

Naast het dieptereinigen van je interieur, steken we ook de buitenkant van je wagen met veel plezier in een nieuw jasje!

Lakcorrectie

Reconditioneren

Door (was)krassen en UV-schade verliest een wagen z’n glans. Al aan een professionele lakcorrectie gedacht?

Velgen

Reconditioneren

Eén of meerdere velgen met borduurschade of aangetaste lak? We brengen ze, ongedacht type of model, terug in nieuwstaat.

Coatings

Afwerken en beschermen

Van een functionele beschermlaag tot een diepere glans. Ontdek de voordelen van onze verschillende hoogwaardige coatings.

"Zeer fijn onthaal, perfecte gedetailleerde uitleg ontvangen en ontzettend tevreden van het geleverde werk. Top service !! Een aanrader voor iedereen die een extra bescherming wil plaatsen op zijn voertuig.”

- Philippe V.H.
5/5