Onze missie

Onze dagdagelijkse drijfveer is het opnieuw opwaarderen van wagens. En dat doen we enerzijds door de gebruiksschade uit het verleden te herstellen en hem anderzijds te beschermen voor de toekomst, zodat je ten volle kan genieten van je favoriete vierwieler.

Maak kennis met onze experten

Voor elk onderdeel van het reconditioneren en beschermen van je wagen hebben we een expert in huis. Zo kunnen we garanderen dat je wagen een schitterend nieuw jasje krijgt. 

Tom

Medewerker lakcorrectie

Als ervaren car-washer kent Tom alle gevoelige plekjes van een wagen. Zijn detailwas heeft een directe invloed het resultaat van elk polish of coating.

Jordy

Detailing Expert

Dankzij zijn vele jaren ervaring in het coaten en uitgebreid polijstwerk, ontsnapt geen enkel detail aan het oog van Jordy, onze detailing expert.

Chris

Meestergast

Dankzij de expertise van onze meestergast Chris en zijn probleemoplossend denkvermogen, gaan we geen enkele uitdaging uit de weg.

Aldwin

Filiaalverantwoordelijke

Als filiaalverantwoordelijke zet Aldwin zijn know-how en ervaring dagdagelijks mee in op de werkvloer, goed voor een op maat gemaakte oplossing voor elke klant.

Onze veelzijdige, moderne werklplek

Ontdek onze veelzijdige werkplek die bijdraagt tot het kunnen opleveren van je wagen in haar best mogelijke staat!

Werkbruggen
We beschikken over maar liefst vijf werkbruggen die ons het werk enorm vergemakkelijken. Door efficiënter te werken, kunnen we nog meer aandacht schenken aan details die op het einde van de rit een groot verschil maken.
Temperatuur gecontroleerd
Onze temperatuurgecontroleerde werkplaats maakt dat we kwalitatieve coatings kunnen plaatsen in alle omstandigheden en seizoenen!
Klantenzone
We beschikken ook over een leuke klantenzone met wifi, waar je rustig aan het werk kan terwijl wij je wagen inspecteren of opfrissen. De koffie staat altijd klaar!
Aangepaste verlichting
Dankzij speciale lampen die natuurlijk zonlicht nabootsen, ontsnapt geen enkel krasje aan ons oog. We hebben alles in huis voor de meest feilloze afwerking.
Vorige slide
Volgende slide

“Elke wagen die we onder handen nemen, wordt met een beduidende meerwaarde verkocht.”

Vrijblijvende afspraak

Je bent van harte welkom in onze studio! Zo kunnen we samen je wagen in detail bekijken en overleggen welke van onze oplossingen het beste matchen met jouw verwachtingen.

Onze diensten

Uiteraard kan je niet alleen voor een volledige opknapbeurt van je voertuig bij ons terecht. Ook voor specifieke behandelingen helpen we je graag verder.

Reinigen

Reconditioneren

Vuil en bacteriën vinden makkelijk hun weg in je interieur. Ontdek hoe wij dat aanpakken!

Lakcorrectie

Reconditioneren

Door (was)krassen en UV-schade verliest een wagen z’n glans. Al aan een professionele lakcorrectie gedacht?

Coatings

Afwerken en beschermen

Van een functionele beschermlaag tot een diepe glans. Ontdek de voordelen van onze verschillende hoogwaardige coatings.