A brand-new look

Ook het koetswerk van je wagen krijgt heel wat te verduren. Parkeerschade door takken, waskrassen van carwashborstels en zelfs vliegroest en zure regen zijn er maar enkele voorbeelden van. Bij CarCoating geven we je wagen (terug) de look die hij verdient.

Een nieuw jasje voor je wagen in vier stappen

1

Wash

We starten met een wasbeurt zoals je er nog nooit een hebt gezien!

2

Droogproces

Goed drogen wordt vaak onderschat. Ook water kan namelijk sporen nalaten.

3

Lakherstel

Je wagen wordt van kop tot teen gepolijst. Je lak wordt opnieuw egaal.
4

Opblinken

We halen residuën van het polijsten weg voor een stralend resultaat.

3

Wash

Aliquam vulputate, tortor nec commodo turpis.

4

Wash

Aliquam vulputate, tortor nec commodo turpis.

Polijsten of ‘Polishen’

Het begrip ‘polishen’ klinkt waarschijnlijk niet helemaal vreemd in de oren, maar wat is het juist en waarom is een goed gekuiste én gedroogde wagen essentieel voor het beste resultaat?
Kort gezegd betekent het dat we met een soort pad en product over het oppervlak van je wagen gaan wrijven, waardoor de lak als het ware terug in elkaar zal versmelten. Als je voordien slecht zou reinigen, wordt vuil mee over het oppervlak gewreven, en laat dat nu juist één van de grote oorzaken van lakschade zijn.

Of het polishen van je wagen nuttig is, laten we aan jou over! De redenen om het te doen zijn namelijk heel uiteenlopend. Misschien heb je een sterke tweedehandswagen gekocht, maar is de lak niet goed verzorgd? Of je wilt je wagen juist verkopen en er de beste prijs voor krijgen?  

Meest voorkomende lakschade

We geven je graag de meest courante lakschades mee, zodat je ze na een eventuele herstelling ook zo goed mogelijk kan proberen te voorkomen!

Lakcorrectie VOOR Lakcorrectie NA

“Dankzij een beschermende coating kunnen wij garanderen dat je lakwerk de komende jaren haar kleur en glans niet zal verliezen.”

Vraag een offerte voor lakherstel

Wil je een offerte voor het herstellen van de lakschade aan je wagen? Tijdens een bezoek aan onze studio, kunnen we een correcte prijsofferte opmaken.

Overige diensten

Naast het wassen, drogen, herstellen en opblinken van je wagen, kan je bij ons ook terecht voor andere car detailing services.

Reinigen

Reconditioneren

Vuil en bacteriën vinden makkelijk hun weg in je interieur en zorgen vaak zelfs voor een slechte geur. Ontdek hoe wij ze verwijderen!

Velgen

Reconditioneren

Eén of meerdere velgen met borduurschade of aangetaste lak? We brengen ze, ongedacht type of model, terug in nieuwstaat.

Coatings

Afwerken en beschermen

Van een functionele beschermlaag tot een diepere glans. Ontdek de voordelen van onze verschillende hoogwaardige coatings.

"Zeer fijn onthaal, perfecte gedetailleerde uitleg ontvangen en ontzettend tevreden van het geleverde werk. Top service !! Een aanrader voor iedereen die een extra bescherming wil plaatsen op zijn voertuig.”

- Philippe V.H.
5/5