Oldtimers en sportwagens

Oldtimers en sportwagens zijn doorgaans unieke wagens en die verdienen meestal net dat tikkeltje meer. Maar het is niet alleen fijn om je bolide te zien glanzen, je wilt je investering ook ten allen tijde beschermen tegen onder andere vuil, krassen, strooizout en UV-licht.

Oldtimers

Een oldtimer verdient de best mogelijke zorg! Sommige hebben al heel wat kilometers op de teller staan en hebben in de loop der jaren best wat te verduren gekregen. Maar ook oudere voertuigen die altijd goed verzorgd werden en veel binnen hebben gestaan, ontsnappen niet volledig aan het verouderingsproces. Krasjes en andere gebruiksschade zijn doorheen de tientallen jaren haast niet te voorkomen. Bij CarCoating geven we je pronkstuk opnieuw de glans die ze verdient en ook voor het reinigen van het interieur of moeilijkere herstellingen kan je bij ons terecht!

Sportwagens

Als rasechte autofans zijn we altijd blij als we een leuke sportwagen in onze studio zien binnenrijden. Omdat we maar al te goed weten dat je zelf veel belang hecht aan de looks en de staat van je bolide, geven wij haar met hart en ziel de best mogelijke behandeling. Zo doen we niet alleen dieptereinigingen of kleine herstellingen van het interieur, maar kunnen we zowel de binnen- als de buitenkant volledig coaten (inclusief velgen), zodat je zelfs bij slecht weer met de properste wagen rijdt! 

Een afspraak voor je unieke wagen

Wil je je pronkstuk laten reinigen en/of duurzaam behandelen? Maak dan zeker een afspraak, zodat onze experten je kunnen begeleiden in het opwaarderen of beschermen van een investering je de nauw aan het hart ligt!