Een slecht onderhouden lease

Leasingwagens worden vaak een pak minder goed onderhouden dan een privéwagen door de ‘eigenaar’. Je leest het goed: ‘eigenaar’; je moet je wagen later terug indienen en vaak komen pas dan de kleine lettertjes ter sprake.

Garantieproblemen

De meeste leasing maatschappijen formuleren een aantal voorwaarden waaraan je wagen moet voldoen op het ogenblik dat je hem terug inlevert. Ook al zorgt je werkgever voor het contract, toch ben jij verantwoordelijk voor eventuele schade aan het voertuig, en dat geldt niet alleen voor de buitenkant. De ‘boetes’ voor erg bevuilde zetels, hondenhaar, schade aan verluchtingsroosters of aan andere snufjes kunnen al snel oplopen tot enkele honderden euro’s.

Besparen

In heel wat scenario’s kunnen we er bij CarCoating voor zorgen dat je wagen netjes binnen de normen van je contract aan de desbetreffende maatschappij kan worden overhandigd en dat bovendien voor een schappelijk prijskaartje. We nemen samen met jou de tijd om het contract door te nemen en een prijsinschatting te maken voor het nodige opsmukwerk.

Reconditioneren van je leasing

Vraag een offerte aan voor het reconditioneren van je leasing of kom langs in onze studio en ontdek hoe wij je wagen kunnen opfrissen!